Om DanGlas

DanGlas tilbyder salg, udskiftning & reparation af bilruder i hele Danmark

DanGlas er et komplet specialfirma inden for bilglas, der importerer autoglas og tilbehørsprodukter fra de førende fabrikker, der også leverer direkte til bilfabrikkerne. Vores ruder sælges til værksteder over hele Danmark direkte eller gennem grossisten Auto-G.

Vi har samarbejdsaftaler med mange firmaer og forsikringsselskaber om autoglasservice, hvad enten det drejer sig om udskiftning eller reparation. Dette arbejde udføres på egne eller vore samarbejdsværksteder – Alle vores erhvervs kunder har mulighed for at være med i denne service.

DanGlas har valgt kvalitetsvejen hvilket vil sige at 90% af vores ruder er OEM ruder – ruder der er i samme høje kvalitet som den rude bilen blev født med. 80% af ruderne der sidder i Toyota er fra AGC hvilket er en stor leverandør til DanGlas – Derfor går du aldrig på kompromis med kvaliteten når du vælger DanGlas som samarbejdspartner, eller som dit autoglas værksted.

DanGlas eksporterer desuden autoglas til flere europæiske lande og søsterfirmaet Wibotec A/S udvikler og sælger autoglasværktøj og tilbehørsprodukter til det meste af verden.