Samarbejde i Europa

Vi er med dig i hele Europa

Sker uheldet, mens du befinder dig i Europa, kontakter du bare vores callcenter. De booker tid til reparation eller udskiftning af din rude på et værksted i nærheden af dig. Vores netværk af samarbejdspartnere yder dig nøjagtig samme service og professionalisme, som hvis du fik skaden udbedret i Danmark. Du er derfor sikret reparation eller udskiftning af din bilrude af et værksted som opfylder samme høje krav som i Danmark.

Uanset hvilket bilmærke eller model der får en glasskade kan vores samarbejdsværksteder i hele europa hjælpe dig hurtigt videre. I flere lande er kravene til færdselsikkerheden i forhold til ruder mere skærpede end i Danmark, hvilke betyder at regler for revnede ruder og stenslag kan være skrappere og udløse en bøde eller kørsels forbud hvis disse overskrides. Benyt derfor hurtigst muligt muligheden for hjælp via DanGlas uanset hvor henne i Europa du er.

På den måde kan du koncentrere dig om resten af dit ferieophold – og glemme alt om værkstedspriser og forsikringspapirer.

 

automotive-glass-europe-logo