Nyheder og stillinger

En af verdens største rudeproducenter AGC Automotive har pr. 1.1.2017 overtaget DanGlas A/S distribution.

Det betyder at i fremtiden vil DanGlas A/S udelukkende montere ruder og ikke distribuere. DanGlas A/S vil fremover hovedsagelig få leveret ruder fra AGC Automotive.

Monteringsdelen i det tidligere selskab Danglas A/S, vil fremover blive drevet i et nyt særskilt selskab af Viggo Hansen, under navnet Danglas Autoglasservice A/S, hvor der fortsat vil blive leveret den samme høje kvalitet og service som tidligere, men nu med fuld fokus på forretningen der udelukkende omfatter monteringsdelen.

Der har i ledelsen af DanGlas A/S, i lang tid været et stærkt ønske om at splitte selskabet op i henholdsvis distribution og montering for at tilpasse sig markedet, og dermed sætte mere fokus på begge områder, vi mener på denne måde at have fundet den absolut bedste løsning for alle parter.

De tidligere medejere af DanGlas A/S Michael Østergaard og Henrik Vingaard vil fortsætte deres job i AGC Automotive.

——————————————————————

Vi opdaterer løbende omkring nyheder og opslåede stillinger.

DanGlas er i en rivende udvikling og mangler derfor af og til nye medarbejdere – Send derfor gerne din uopfordret ansøgning til dan@danglas.dk – Det kan være det er dig vi netop står og mangler, eller har brug for i den nærmeste fremtid.