Nyheder og stillinger

NYHED 18.07.18: DanGlas Kolding flytter adresse!

DanGlas Kolding flytter pr. 1/8-18 fra Esbjergvej 4 til Stålvej 1a.

For nyligt er afdelingen blevet bemandet af brødrene Christian og Flemming Kremsler – to kompetente herrer som vi er meget glade for at have fået med. De specialiserer sig bl.a. i busruder, men klarer selvfølgelig også alle de andre typer af ruder de støder på.

Stålvej 1a er beliggende på en stor grund med gode parkeringsmuligheder få minutters kørsel fra det gamle værksted. Afdelingen kommer til at at holde til inde bag de to porte til venstre, for vi deler den store nye hal med Bjert Busser. Vi ser meget frem til samarbejdet!

 

——————————————————————

En af verdens største rudeproducenter AGC Automotive har pr. 1.1.2017 overtaget DanGlas A/S distribution.

Det betyder at i fremtiden vil DanGlas A/S udelukkende montere ruder og ikke distribuere. DanGlas A/S vil fremover hovedsagelig få leveret ruder fra AGC Automotive.

Monteringsdelen i det tidligere selskab Danglas A/S, vil fremover blive drevet i et nyt særskilt selskab af Viggo Hansen, under navnet Danglas Autoglasservice A/S, hvor der fortsat vil blive leveret den samme høje kvalitet og service som tidligere, men nu med fuld fokus på forretningen der udelukkende omfatter monteringsdelen.

Der har i ledelsen af DanGlas A/S, i lang tid været et stærkt ønske om at splitte selskabet op i henholdsvis distribution og montering for at tilpasse sig markedet, og dermed sætte mere fokus på begge områder, vi mener på denne måde at have fundet den absolut bedste løsning for alle parter.

De tidligere medejere af DanGlas A/S Michael Østergaard og Henrik Vingaard vil fortsætte deres job i AGC Automotive.

——————————————————————

Vi opdaterer løbende omkring nyheder og opslåede stillinger.

DanGlas er i en rivende udvikling og mangler derfor af og til nye medarbejdere – Send derfor gerne din uopfordret ansøgning til dan@danglas.dk – Det kan være det er dig vi netop står og mangler, eller har brug for i den nærmeste fremtid.