Nyheder og stillinger

18. marts 2019 Pressemeddelelse

Vi er i dag meget stolte over at kunne fortælle, at Danglas Autoglasservice A/S – i daglig tale Danglas, med virkning fra 1. januar 2019 bliver en del af Ryds Bilglas A/S.

Danglas har afdelinger i København, Roskilde, Odense, Kolding, Århus, Herning, Holstebro, Viborg og Ålborg og supplerer derfor Ryds Bilglas afdelinger i Valby, Brøndby, Hillerød og Frederikssund perfekt.

Kenneth Waagenes, adm. direktør for Ryds Bilglas A/S er stolt over at være med til at kunne føre Danglas videre og ikke mindst at Ryds Bilglas A/S dermed, helt i tråd med planerne fra 2018, nu er landsdækkende indenfor levering og montering af glas i personbiler, busser og lastbiler.

Danglas blev startet i 80érne af pladesmed Viggo Hansen,  som en naturlig forlængelse af arbejdet på karrosseriværkstedet DanCar, hvor de mange biler der kom ind, også havde smadrede ruder.

Virksomheden er sidenhen vokset og er i dag en meget velkendt aktør på det danske marked og i Europa bl.a. via sit mangeårige samarbejde i ”Automotive Glass Europe”.

Viggo Hansen fortsætter i Danglas – hvor kunder og medarbejdere fortsat vil kunne trække på hans store erfaring og kendskab til branchen.

Viggo Hansen fortæller, at ” han er glad for at det lykkes at blive enige med Ryds Bilglas A/S til glæde for virksomhedens kunder og medarbejdere og glæder sig til den videre rejse med Ryds Bilglas – som han i øvrigt har fulgt med interesse fra ”sidelinjen” i flere år.

Kenneth Waagenes fortsætter: ”Vi føler, at Danglas og Ryds Bilglas er et stærkt match, der kan tilbyde kunderne landsdækkende service og ikke mindst fortsætte arbejdet med at være en dygtig og kvalificeret samarbejdspartner overfor såvel nye som vores mange nuværende loyale kunder”

Vi ser derfor alle frem til at blive en del af hverdagen sammen og ikke mindst at skabe en stærk fælles fremtid med fokus på kvalitet og høj service.

Om Ryds Bilglas

Ryds Bilglas er en førende aktør inden for reparation og udskiftning af bilglas. Virksomheden blev grundlagt i 1947 af familien Ryd, som fortsat ejer en del af selskabet sammen med Nordic Capital Fund VIII. Koncernens fire bilglaskæder Ryds Bilglas, DanGlas, Samglas og Mobile windscreens – en del af National Windscreens ligger centralt for kunderne med over 220 værksteder i Norden og Storbritannien

NYHED 18.07.18: DanGlas Kolding flytter adresse!

DanGlas Kolding flytter pr. 1/8-18 fra Esbjergvej 4 til Stålvej 1a.

For nyligt er afdelingen blevet bemandet af brødrene Christian og Flemming Kremsler – to kompetente herrer som vi er meget glade for at have fået med. De specialiserer sig bl.a. i busruder, men klarer selvfølgelig også alle de andre typer af ruder de støder på.

Stålvej 1a er beliggende på en stor grund med gode parkeringsmuligheder få minutters kørsel fra det gamle værksted. Afdelingen kommer til at at holde til inde bag de to porte til venstre, for vi deler den store nye hal med Bjert Busser. Vi ser meget frem til samarbejdet!

 

——————————————————————

Vi opdaterer løbende omkring nyheder og opslåede stillinger.

DanGlas er i en rivende udvikling og mangler derfor af og til nye medarbejdere – Send derfor gerne din uopfordret ansøgning til dan@danglas.dk – Det kan være det er dig vi netop står og mangler, eller har brug for i den nærmeste fremtid. Vi glæder os til at høre fra dig !