Reparation af forruder, bilforruder, autoforruder

Reparation af bilforruder?

Hos DanGlas har vi professionelle værksteder, der står klar til at foretage reparation af bilforruder. Er stenslaget for stort eller revnet således at en reparation af autoforruden ikke er mulig, sørger vi for at din bilrude bliver udskiftet. Vi sørger naturligvis for at du som kunde bliver informeret omkring omfanget af reparationen af bilruden og eventuel udskiftning af forruden inden arbejdet påbegyndes.

Reparation af bilruden skal helst ske så hurtigt som muligt for at undgå at der kommer fugt og snavs i stenslaget og at bilfrontruden derfor revner. De fleste reparationer af autoforruder kan foretages uden at stenslaget efterfølgende er synligt, dette afhænger dog af stenslagets omfang og størrelse. Hvis du er i tvivl om der kan ske en reparation af bilfrontruden med stenslag, kan du bestille tid til et gratis rudetjek , eller køre forbi et DanGlas autoglasservice center.

Hvilke bilruder kan repareres?

Alle bilruder kan blive udsat for glasskader, det er dog kun reparation af bilforruden der er muligt. Hvis en af dine sideruder eller en bagrude bliver udsat for en glasskade, skal der foretages en udskiftning af sideruden eller bagruden.

Beskyt bilruden imod snavs og fugt.

Hvis stenslaget i autoforruden bliver tildækket af et autoglasplaster, er stenslaget beskyttet imod fugt og snavs. Vi har herefter de bedste forudsætninger for at kunne foretage reparation af bilforruden. Vi foretager reparation af din bilforrude ved at fylde lim i stenslaget og efterfølgende lukke stenslagets overflade, så stenslaget ikke er modtagelig for snavs og fugt. Typisk kan reparation af stenslaget foretages med det samme og imens du venter.

Oprethold sikkerheden i din bilforrude.

Ved at foretage en reparation af din forrude, opretholder du sikkerheden i bilen. Reparation af forruden gør ruden lige så stærk som inden der opstod en glasskade. Ruden er derfor i stand til at opretholde sikkerheden på samme måde som inden glasskaden opstod.

Din airbag skal bruge forruden for at beskytte dig bedst muligt. Derfor er det vigtigt at man opretholder styrken i forruden og får foretaget en reparation af forruden, eller en udskiftning af forruden, hvis stenslaget er for omfangsrigt.