Reparation af stenslag/forruder

Er uheldet ude og du har fået et stenslag, kan reparation af forruden ofte ske uden at stenslaget efterfølgende er synligt.

Det er vigtigt at påmontere et rudeplaster på stenslaget, således at stenslaget holdes rent for fugt og snavs. Det gør, at vi har de bedste muligheder for at reparere stenslaget i din forrude.
Jo hurtigere stenslaget i forruden bliver beskyttet mod skidt og fugt, og jo hurtigere du tager kontakt til et DanGlas autoglasservice værksted, jo større er chancen for at vi kan foretage en  reparation, istedet for en udskiftning af forruden.

Der kan foretages reparation af alle typer forruder, så længe stenslaget ikke er for stort eller revnet. Hvis du har en glasforsikring på din bil, kan reparation af stenslag i de fleste tilfælde klares gratis via glasforsikringen.

Vores DanGlas autoglasservice værksteder står klar til at hjælpe dig, uanset om det er en reparation af et stenslag eller det er et rudeskift. Det er langt billigere at reparere en forrude end det er at skifte den.

Er du i tvivl, om der kan laves en reparation af stenslaget, eller om du har en glasforsikring, så kan vi hjælpe dig – ring gratis på 80 20 00 20 eller book tid online. Vi klarer alt det praktiske, så du er hurtigt kørende igen.